vrijdag 14 juni 2019
Hedon
Zwolle

Extra editie ivm uitverkochte editie op 12 april.

Na geweldige avonden in steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is het tijd voor de alweer de tweede editie van De Microclub (23+) in Zwolle! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Hedon dus zorg dat je op tijd bent!

After great evenings in Utrecht, Amsterdam, The Hague and many other cities it’s time for the second edition of De Microclub (23+) in Zwolle! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Hedon before 10pm, so make sure you arrive on time!

Burg. Drijbersingel 7
Zwolle