vrijdag 12 april 2019

img_lineup_melodies

Melodies

Warren Fellow

Omdat deze avond helemaal is uitverkocht is er een extra editie op 14 juni.

Na geweldige avonden in steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is het tijd voor de eerste editie van De Microclub (23+) in Zwolle! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Hedon dus zorg dat je op tijd bent!

After great evenings in Utrecht, Amsterdam, The Hague and many other cities it’s time for the first edition of De Microclub (23+) in Zwolle! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Hedon before 10pm, so make sure you arrive on time!

SOLD OUT

Burg. Drijbeersingel 7