zaterdag 30 november 2019
Utrecht

Untitled design

Microclub Melodies

We zijn weer terug in Utrecht! En meteen op een bijzondere locatie, namelijk de Tuinzaal van De Winkel van Sinkel. Tussen de planten en kroonluchters kijken we uit over de tuin en dansen we vanaf 20.00u de avond in. Let op: het is een kleine zaal, dus we hebben maar een beperkt aantal kaarten voor deze speciale editie.

Line up:

Tuinzaal: opzwepende house van Microclub Melodies

Bar: disco

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij De Winkel van Sinkel, dus zorg dat je op tijd bent!

We are back in Utrecht! And immediately at a special location, namely the Garden Hall of the Winkel van Sinkel. Between the plants and chandeliers we look out over the garden and dance into the evening from 8 p.m. Please note: it is a small venue, so we only have a limited number of tickets for this special edition.

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

Oudegracht 158
Utrecht