zaterdag 19 september 2020
Ottone kerk (afgelast)
Utrecht

UPDATE:

Helaas kan De Microclub in de Ottone kerk op 19 september niet doorgaan. Het lijkt er niet op dat er in september weer (dans)evenementen georganiseerd kunnen worden en daarnaast is onze partner De Winkel van Sinkel niet langer eigenaar van Ottone, waardoor de geplande evenementen in de kerk niet door kunnen gaan.

Het geld voor de tickets wordt terug gestort.

Blijf gezond, let een beetje op elkaar en we hopen jullie over een tijdje weer terug te zien op de vroege dansvloer.

๐Ÿ’›

De Microclub

We zijn weer terug in Utrecht! En meteen op een bijzondere locatie. Na een uitverkochte editie in de tuinzaal van de Winkel van Sinkel gaan we nu vroeg clubben in de Ottone kerk! Deze prachtige locatie licht ‘verborgen’ aan de Kromme Nieuwe Gracht. Tussen de hoge gewelven dansen we vanaf 20.00u de avond in. Deze wil je niet missen!

โ›ช Ottone Kerk
๐Ÿ˜€ 20.00u – 0.30u
๐Ÿ˜… 23+
๐Ÿ’ƒ Funky & opzwepende house

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vรณรณr 22.00u binnen zijn de Ottone Kerk, dus zorg dat je op tijd bent!

Leeftijd is 23+

UPDATE: due to the government measures, this event has been moved to September 19th, 2020. Purchased tickets remain valid.

We are back in Utrecht! And again at a special location. After a sold out edition in the garden room of the Winkel van Sinkel, we now go early clubbing in the Ottone Church! This beautiful location is ‘hidden’ on the Kromme Nieuwe Gracht. Between the high vaults we dance into the evening from 8 p.m. You don’t want to miss this one!

โ›ช Ottone Kerk
๐Ÿ˜€ 8PM – 0.30AM
๐Ÿ˜… 23+
๐Ÿ’ƒ Funky & uplifting house

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at the Ottone Church before 10PM, so make sure you arrive on time!

Age is 23+

20.00 โ€“ 0.30 uur

Early Bird โ‚ฌ 12,50 (SOLD OUT)
Regular โ‚ฌ 15,-