vrijdag 10 mei 2019

Melodies

latelier

L'Atelier

Na twee bruisende edities zijn we weer terug met De Microclub bij Bar Stadstuin!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Bar Stadstuin, dus zorg dat je op tijd bent! De locatie is makkelijk te bereiken met de fiets of auto. Vrij parkeren op het terrein.

De eerste vijftig dansers krijgen een speciaal drankje van het huis. Wat het wordt blijft nog even een verassing.

Omdat we de muziek lekker hard willen zetten, maar ook gehecht zijn aan ons gehoor kunnen jullie deze avond bij de ticketscan een paar Thunderplugs-oordoppen van Bananaz kopen voor maar €3,-.

We are happy to announce that we will be back in May at our new favorite micro-spot Bar Stadstuin.

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Bar Stadstuin before 10PM, so make sure you arrive on time! You can reach the location by bike or car. Parking is free.

The first 50 dancers get a special free drink. We will keep it a surprise what it will be.

Europalaan 20
Utrecht