zaterdag 22 juni 2024
TivoliVredenburg
Utrecht

Na een volledig uitverkochte editie in Pandora is De Microclub 22 juni weer terug in TivoliVredenburg!. Dit keer in Ronda! Wacht niet te lang met het scoren van je tickets, deze wil je niet missen!

Zoals altijd beginnen we om 20.00u, dus je kan meteen na het eten of borrel het weekend in dansen. Geen standaard middagborrel, wel een clubavond voor 23+ met funky house, opzwepende techno en club classics om helemaal in op te gaan.

After a completely sold-out edition in Pandora, De Microclub will be back in TivoliVredenburg on June 22! This time in Ronda! Don’t wait too long to get your tickets, you don’t want to miss this one!

As always, we start at 8 p.m., so you can dance into the weekend straight after dinner or drinks. Not standard afternoon drinks, but a club evening for 23+ with funky house, exciting techno and club classics to get lost in.

Tickets:
(incl. garderobe)