vrijdag 24 mei 2019

Melodies

img_lineup_gerbert_vos

Gerbert Vos

Nog één keer microclubben voor de zomer. Tilburg, we kunnen niet wachten!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Club SMederij, dus zorg dat je op tijd bent!

De eerste vijftig dansers krijgen een speciaal drankje van het huis. Gewoon, omdat het kan.

One last time microclubbing, before summer. Tilburg, we can’t wait!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night with the best funky and uplifting housemusic after drinks or dinner!

With a ticket for De Microclub you have to be at Club Smederij before 10pm, so make sure you arrive on time!

The first fifty dansers get a special free drink.

Burg. Brokxlaan 8-82
Tilburg