vrijdag 16 augustus 2019
Whoosah
Scheveningen

Vroeg clubben op het strand! In de zomer vinden we het maar niks om in de club te dansen, dus gaan we op 16 augustus met de voetjes in het zand bij Whoosah Beachclub in Scheveningen! Alles wat jullie van ons gewend zijn: lekker dansen op funky en opzwepende house vanaf 20.00u, maar dan met uitzicht op zee! Zowel binnen als buiten hebben we genoeg ruimte, dus bij mooi én slecht weer is het feest.

LET OP: zorg dat je er vóór 22.00u bent, dan sluiten de deuren.

Early clubbing on the beach! In the summer we don’t like to dance in the club, so on August 16th we are at Whoosah Beachclub in Scheveningen with our feet in the sand! Everything you are used to from us: dancing on funky and exciting house from 8PM, but with a sea view! We have enough space both inside and out, so with good ánd bad weather we will have a party.

PLEASE NOTE: make sure you arrive before 10PM then the doors will close.

Online Tickets: €10,- / €12,-

Zwarte Pad 66