vrijdag 20 maart 2020
POING
Rotterdam

Rotterdam, we zijn weer terug! Op 20 maart is het weer tijd voor een avond vroeg clubben (23+) in Rotterdam! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je uit kan gaan? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

Dit gaan we doen bij POING, in het pand van voormalige club BAR.

Voor de echte die-hards is er ook nog de mogelijkheid om de hele nacht door te gaan! Vanaf middernacht neemt namelijk Settlers Studio de boel over: een artistiek/muzikaal collectief, welke de krachten van samenwerking, innovatie en een verse kijk op de toekomst verbindt tot evenementen en feesten waar muziek, cultuur, duurzaamheid, maar vooral samenwerking centraal staat.

Je kan dus tot 0.00u blijven dansen bij De Microclub of eventueel tot 05.00u met een combiticket.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij dus zorg dat je op tijd bent!

Line-up: volgt

Leeftijd voor De Microclub is 23+

Rotterdam, we are back again! On March 20th it is time again for an evening early clubbing (23+) in Rotterdam! Don’t feel like waiting until the middle of the night until you can go out? We start at 8 p.m., so you can dance into the night right after dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club night with funky and exciting house to immerse yourself in.

The evening will take place at POING, in the premises of former club BAR.

For the real die-hards there is also the possibility to go on all night! From midnight on, Settlers Studio takes over: an artistic / musical collective, which connects the forces of collaboration, innovation and a fresh perspective on the future to events and parties where music, culture, sustainability, and especially collaboration, are central.

So, you can dance at De Microclub until 0.00 am or if you want until 05.00 am with a combi ticket.

PLEASE NOTE: with a ticket for De Microclub you must arrive before 10 p.m. so make sure you are on time!

Line-up: TBA

Age for De Microclub is 23+

20.00 – 0.00  / 05.00 uur
Online tickets: €10,- / €14,-