vrijdag 21 januari 2022
Den Haag

RVDBOR-Microlab-20191122-2387

Microclub Melodies

Het gaat dan toch echt gebeuren! Op 21 januari gaan we eindelijk weer met elkaar dansen in Den Haag. Dit keer zijn we welkom in de kleine zaal van PAARD!

We brengen wat jullie van ons gewend zijn: we beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na het eten of borrel het weekend in dansen. Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond voor 23+ met de beste funky en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

It’s really going to happen! On January 21st we will finally dance together again in The Hague. This time we are welcome at PAARD!

We bring you what you are used to from us: we start at 8 pm, so you can dance into the weekend immediately after dinner or drinks. Not your standard Friday afternoon drink, but a club night for 23+ with the best funky and exciting house to completely immerse yourself in.

Tickets:
€10 / €12