vrijdag 24 mei 2019

Davy Brandts

img_lineup_melodies

Melodies

Na een volledig uitverkochte eerste editie is het in mei weer tijd om te microclubben (23+) in Nijmegen! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Waalhalla dus zorg dat je op tijd bent!

After a fully sold out first edition it’s time for another evening of early clubbing in Nijmegen! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Waalhalla before 10pm, so make sure you arrive on time!

Early Bird €10,-
Regular €13,-