vrijdag 10 april 2020
Brebl
Nijmegen

In april is het weer tijd om te microclubben (23+) in Nijmegen! In dit keer op een nieuwe locatie: Brebl. In de intieme bovenzaal maken we er weer een gezellig en sfeervol vroeg feestje van!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Brebl dus zorg dat je op tijd bent!

Line-up: volgt

Leeftijd is 23+

In April it’s time to microclub (23+) again in Nijmegen! This time at a new location: Brebl. In the intimate upper room we will organise a cozy and atmospheric early party!

With a ticket for The Microclub you have to be at Brebl before 10pm, so make sure you arrive on time!

Line-up: TBA

Age is 23+