vrijdag 10 april 2020
Brebl (afgelast)
Nijmegen

He Microclubbers,

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft opgelegd tegen de verspreiding van het coronavirus moeten wij helaas de editie van De Microclub van 10 april bij Brebl afgelasten. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht en het geld voor de gekochte tickets wordt terug gestort.

We hopen jullie weer op een toekomstige editie van De Microclub te zien en veel sterkte gewenst in deze lastige tijden.

💛

In april is het weer tijd om te microclubben (23+) in Nijmegen! In dit keer op een nieuwe locatie: Brebl. In de intieme bovenzaal maken we er weer een gezellig en sfeervol vroeg feestje van!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Brebl dus zorg dat je op tijd bent!

Line-up: volgt

Leeftijd is 23+

In April it’s time to microclub (23+) again in Nijmegen! This time at a new location: Brebl. In the intimate upper room we will organise a cozy and atmospheric early party!

With a ticket for The Microclub you have to be at Brebl before 10pm, so make sure you arrive on time!

Line-up: TBA

Age is 23+