vrijdag 27 augustus 2021
HoogtIJ

We durven weer voorzichtig vooruit te kijken en daarom gaan we op vrijdag 27 augustus vroeg dansen in de kas op het dak bij HoogtIJ! Uiteraard onder voorbehoud, maar zet deze mooie zomerafsluiter maar vast in je agenda.

Koop nu je ticket! Mocht het event niet doorgaan, dan wordt het geld voor gekochte tickets terug gestort.

Uitkijkend over de stad brengen we wat jullie van ons gewend zijn: we beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na het eten of borrel het weekend in dansen. Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond voor 23+ met de beste funky en opzwepende house om helemaal in op te gaan. Het event vindt plaats in de kas op het dak, dus zowel bij mooi als slecht weer is het feest.

Betalen aan de bar is bij dit event PIN-only. Gratis parkeren op het terrein. Vol? Betaald parkeren aan de straat. We hebben een garderobe, maar niet bewaakt.

We dare to look carefully ahead and that’s why we are going to dance again on Friday the 27th August in the greenhouse on the roof at HoogtIJ! Of course subject to change, but be sure to make a note in your calendar.

Buy your tickets now! If the event cannot take place, your tickets will be refunded.

Looking out over the city, we bring you what you are used to from us: we start at 8 p.m., so you can dance into the weekend immediately after dinner or drinks. No standard Friday afternoon drinks, but a club night for 23+ with the best funky and uplifting house to fully immerse yourself in. The event takes place in the greenhouse on the roof, so it’s party time with both good and bad weather!

Payment at the bar is PIN-only for this event. Free parking on site. Full? Paid parking on the street. We have a wardrobe, but not guarded.

Tickets:
€12,50 (SOLD OUT) / €15 / €17,50