zaterdag 22 februari 2020
Hedon
Zwolle

Na drie uitverkochte edities zijn we in 2020 weer terug met De Microclub (23+) in Zwolle! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Hedon Zwolle dus zorg dat je op tijd bent!

After three sold out editions we are back with De Microclub (23+) in Zwolle! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Hedon Zwolle before 10pm, so make sure you arrive on time!

Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle