zaterdag 30 maart 2019
Station Haarlem

Na geweldige avonden in steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is het tijd voor de eerste editie van De Microclub (23+) in Haarlem! En meteen op een bijzondere locatie: wachtkamer 2e klasse op perron 3A van station Haarlem!

LET OP: er is geen deurverkoop voor dit event, dus zorg dat je op tijd een een online ticket koopt. Met een ticket moet je vóór 22.00u binnen zijn bij bij de wachtkamer.

Drankverkoop gaat met munten. Deze kan je bij binnenkomst kopen (PIN-only).

Omdat we de muziek lekker hard willen zetten, maar ook gehecht zijn aan ons gehoor kunnen jullie deze avond bij de ticketscan een paar Thunderplugs-oordoppen van Bananaz kopen voor maar €3,-.

After great evenings in cities like Utrecht, Amsterdam, The Hague, Rotterdam, Tilburg and Den Bosch it is time for the first edition of De Microclub (23+) in Haarlem! And immediately on a special location: waiting room 2nd class on platform 3A of Haarlem station!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

PLEASE NOTE: there is no door sale for this event, so make sure you buy an online ticket. With a ticket you have to be at the location before 10PM so make sure you arrive on time!

You can buy drinks with tokens, which you can buy on location (PIN-only).

Online Tickets:
€17,50,-