zaterdag 21 september 2019
Station

Na een geweldige eerste editie is De Microclub op 21 september terug om vroeg te dansen in de wachtkamer 2e klasse op perron 3A van station Haarlem!

LET OP: Met een ticket moet je vóór 22.00u binnen zijn bij bij de wachtkamer. Alle kaartkopers krijgen voor het event een mail met een QR-code, waarmee ze door te poortjes kunnen.

Drankverkoop gaat met munten. Deze kan je bij binnenkomst kopen (PIN-only).

After a great first edition we are back in Haarlem for an early night of clubbing! And again on a special location: waiting room 2nd class on platform 3A of Haarlem station!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

PLEASE NOTE: With a ticket you have to be at the location before 10PM so make sure you arrive on time! Everyone who buys a ticket will receive a QR-code to enter the station

You can buy drinks with tokens, which you can buy on location (PIN-only).

Early Birds €15,-
Regulars €17,50