vrijdag 8 mei 2020
Pudding Fabriek (afgelast)

He Microclubbers,

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft opgelegd tegen de verspreiding van het coronavirus moeten wij helaas de editie van De Microclub van 8 mei bij De Puddingfabriek afgelasten. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht en het geld voor de gekochte tickets wordt terug gestort.

We hopen jullie weer op een toekomstige editie van De Microclub te zien en veel sterkte gewenst in deze lastige tijden.

๐Ÿ’›

In mei is het weer tijd voor een avond vroeg clubben (23+) in Groningen! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je uit kan gaan? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

โ›ช Pudding Fabriek
๐Ÿ˜€ 20.00u – 0.00u
๐Ÿ˜… 23+
๐Ÿ’ƒ Funky & opzwepende house

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vรณรณr 22.00u binnen zijn bij Puddingfabriek Groningen dus zorg dat je op tijd bent!

Leeftijd is 23+

In may we are back in Groningen with another edition of De Microclub (23+)! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

โ›ช Pudding Fabriek
๐Ÿ˜€ 20.00u – 0.00u
๐Ÿ˜… 23+
๐Ÿ’ƒ Funky & uplifting house

With a ticket for De Microclub you have to be at Puddingfabriek Groningen before 10pm, so make sure you arrive on time!

Age is 23+

20.00 โ€“ 0.00 uur