zaterdag 6 april 2019

Melodies

img_lineup_gerbert_vos

Gerbert Vos

Na een heerlijke eerste editie is het tijd voor weer een avond vroeg clubben (23+) in Groningen! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je uit kan gaan? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Puddingfabriek Groningen dus zorg dat je op tijd bent! De eerste vijftig dansers krijgen een speciaal drankje van het huis.

After a great first evening we are back in Groningen with another edition of De Microclub (23+)! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

Viaductstraat 3-4