vrijdag 22 november 2019
Eindhoven

Untitled design

Microclub Melodies

We zijn weer terug in Eindhoven! En meteen op een bijzondere locatie, namelijk de 6de etage van Microlab. Uitkijkend over de stad dansen we vanaf 20.00u de avond in. Let op: het is een kleine ruimte, dus we hebben maar 100 dansplekjes te vergeven.

We are back in Eindhoven ! And immediately at a special location, namely on the 6th floor of Microlab. Overlooking the city we dance into the evening from 8 p.m. Note: it is a small venue, so we only have 100 dance spots.

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

Online Tickets: €10,- / €12,-

Kastanjelaan 400