zaterdag 20 april 2019

Melodies

ellis

Pieter Ellis

Na een mooie eerste editie is het tijd voor weer een avond vroeg clubben in Eindhoven! En dit keer op een superlocatie: LAB-1. Een oude bioscoop omgetoverd tot een nieuwe bioscoop, club, bar en nog veel meer. In een van de voormalige filmzalen gaan we gaan we vanaf 20.00u clubben, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij LAB-1 dus zorg dat je op tijd bent!

After a great first edition, it’s time for another evening early clubbing in Eindhoven! And this time at a great location: LAB-1. An old cinema transformed into a new cinema, club, bar and much more. We’re going to be clubbing in one of the former movie theaters from 8 p.m., so you can dance into the night after drinks or dinner! Not a standard Friday afternoon drink, but a club night with funky and exciting house to immerse yourself in.

With a ticket for De Microclub you have to be at LAB-1 before 10pm, so make sure you arrive on time!

Keizersgracht 19
Eindhoven