vrijdag 13 december 2019
Den Haag

Microclub Melodies

Untitled design

In december zijn we terug! Het recept blijft hetzelfde: in de intiemste club van Den Haag is het weer vroeg dansen geblazen voor 23+ op de beste funky en opzwepende house! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen!

Het Magazijn is een kleine club met ruimte voor 150 mensen. Wacht dus niet te lang met het kopen van je tickets.

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Het Magazijn , dus zorg dat je op tijd bent!

En de eerste vijftig dansers krijgen een drankje van de zaak!

Voor jassen en tassen is er een garderobe (deur rechts naast de dj-booth).

In December it’s microclub-time! The recipe remains the same: in the most intimate club in The Hague it’s early dancing for 23+ with the best funky and uplifting house! Don’t want to wait until the middle of the night until you can go to the club? We start at 8PM, so you can dance into the night after the drinks or dinner!

With a ticket for The Microclub you have to be at Het Magazijn before 10PM, so make sure you arrive on time!

The first 50 people on the dancefloor get a free drink!

For jackets and bags there is a wardrobe (through the door, next to the dj-booth)

Online Tickets: €7,50,- / €10,-

Grote Markt 10