vrijdag 15 mei 2020
Bleyenberg (afgelast)
Den Haag

He Microclubbers,

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft opgelegd tegen de verspreiding van het coronavirus moeten wij helaas de editie van De Microclub van 15 mei bij Bleyenberg afgelasten. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht en het geld voor de gekochte tickets wordt terug gestort.

We hopen jullie weer op een toekomstige editie van De Microclub te zien en veel sterkte gewenst in deze lastige tijden.

💛

Tijd voor wat nieuws, Den Haag! Omdat het straks voorjaar is, gaan we niet in de kelder van Bleyenberg vroeg clubben, maar op de 2de verdieping, waardoor we mooi uitzicht hebben over de Grote Markt, terwijl we vanaf 20.00u gaan dansen!

Het recept blijft hetzelfde: op de tofste plek in Den Haag is het weer vroeg dansen geblazen voor 23+ op de beste funky en opzwepende house! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen!

Leeftijd is 23+

Time for something new, The Hague! Because it will be spring soon, we will not go early clubbing in the basement of Bleyenberg, but on the 2nd floor, so that we have a nice view over the Grote Markt, while we start dancing from 8 pm!

The recipe remains the same: it’s early dancing for 23+ with the best funky and uplifting house! Don’t want to wait until the middle of the night until you can go to the club? We start at 8PM, so you can dance into the night after the drinks or dinner!

Age: 23+

Online Tickets: €10,- / €12,-