vrijdag 3 mei 2019
Van Aken
Den Bosch

Na een stomende eerste editie zijn we weer terug met De Microclub bij de roze hemel die Van Aken heet! En uiteraard is ADODA ook weer van de partij!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Van Aken dus zorg dat je op tijd bent!

De eerste 25 dansers krijgen een speciaal drankje van het huis.

We are happy to announce that we will be back at the pink heaven Van Aken! And of course ADODA joins the party!

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Van Aken before 10PM, so make sure you arrive on time!

Tramkade 22
Den Bosch