vrijdag 27 september 2019
Van Aken
Den Bosch

Na twee heerlijke edities zijn we dit najaar terug met De Microclub bij de roze hemel die Van Aken in het Werkwarenhuis heet! En uiteraard is ADODA Music ook weer van de partij!

De eerste 25 dansers krijgen een speciaal drankje van het huis.

We are happy to announce that this September we will be back at the pink heaven Van Aken in het Werkwarenhuis! And of course ADODA Music joins the party!

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

20.00u – 0.30u

Tramkade 22