vrijdag 13 maart 2020
Van Aken
Den Bosch

Na drie heerlijke edities zijn we dit voorjaar terug met De Microclub bij de roze hemel die Van Aken in het Werkwarenhuis heet! En uiteraard is ADODA Music ook weer van de partij!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Van Aken dus zorg dat je op tijd bent!

De eerste 25 dansers krijgen een speciaal drankje van het huis.

We are happy to announce that this March we will be back at the pink heaven Van Aken in het Werkwarenhuis! And of course ADODA Music joins the party!

Don’t want to wait until the middle of the night until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No standard Friday afternoon drinks, but a club evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Van Aken before 10PM, so make sure you arrive on time!

Online Tickets: €10,- / €12,-

Tramakade 22