zaterdag 13 april 2019

img_lineup_melodies

Melodies

Warren Fellow

Na twee mooie edities zijn we weer terug met De Microclub in Delft!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij STECK dus zorg dat je op tijd bent!

De eerste vijftig dansers krijgen een speciaal drankje van het huis. Gewoon, omdat het kan.

After two great editions, we are back with De Microclub in Delft!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner!

With a ticket for The Microclub you have to be at STECK before 10pm, so make sure you arrive on time!

The first fifty dansers get a special free drink.

Kromstraat 25
Delft