vrijdag 20 september 2019
Luxor Live
Arnhem

Na een geweldig eerste seizoen zijn we in september weer terug met De Microclub in Arnhem!

We hebben 200 dansplekjes beschikbaar in de kleine zaal van Luxor Live, dus wacht niet te lang met het halen van je tickets!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Luxor Live dus zorg dat je op tijd bent!

De eerste 25 dansers krijgen een speciaal drankje van het huis. Gewoon, omdat het kan.

After a great first season we are back in September with De Microclub in Arnhem!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night with the best house/deephouse after drinks or dinner!

With a ticket for The Microclub you have to be at Luxor Livebefore 10pm, so make sure you arrive on time!

The first 25 dansers get a special free drink.

Willemsplein 10
Arnhem