vrijdag 17 mei 2019

Charlotte Schwartz

img_lineup_melodies

Melodies

Na drie uitverkochte edities zijn we op 17 mei weer terug met De Microclub in Arnhem!

De eerste 25 dansers krijgen een speciaal drankje van de zaak.

After three sold out editions we are back on May 17th with another edition of De Microclub in Arnhem!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night with the best house/deephouse after drinks or dinner!

With a ticket for The Microclub you have to be at Luxor Live before 10pm, so make sure you arrive on time!

The first 25 dansers get a special free drink.

Willemsplein 10
Arnhem