vrijdag 23 oktober 2020
Luxor Live
Arnhem

INFORMATIE

UPDATE: wegens de maatregelen van de overheid in verband met de bestrijding van het coronavirus is dit evenement verplaatst van 01 mei naar 23 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig.

Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house / techno om helemaal in op te gaan.

We hebben 200 dansplekjes beschikbaar in de kleine zaal van Luxor Live, dus wacht niet te lang met het halen van je tickets!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Luxor Live dus zorg dat je op tijd bent!

Omdat het altijd een beetje eng is om als eerste op de dansvloer te staan, krijgen de eerste 25 dansers morgen een speciaal drankje van het huis.

Leeftijd is 23+

English

UPDATE: Due to the government measures related to the fight against the coronavirus, this event has been moved from May 1st too October 23rd. Purchased tickets remain valid.

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night with the best uplifting house after drinks or dinner!

With a ticket for The Microclub you have to be at Luxor Live before 10pm, so make sure you arrive on time!

The first 25 dansers get a special free drink.

Age is 23+

23+
20.00 – 0.00 uur
Online Tickets: €12,-

Adres:
Willemsplein 10
Arnhem

Tickets