vrijdag 27 december 2019
Oosterbar

Bij De Microclub doen we het net een beetje anders. Geen standaard vrijdagmiddagborrel, maar een clubavond van 20.00 tot 0.30 uur voor 23+ met de beste funky en opzwepende house. En altijd een relaxte sfeer, dankzij jullie!

Deze keer hebben we een speciale editie bij Oosterbar op 3de Kerstdag! Twee dagen wezen tafelen met de familie? Dans het eraf! We hebben maar 150 dansplekjes, dus wacht niet te lang met het scoren van je ticket.

At De Microclub we do things a bit differently. No standard Friday afternoon drinks, but a club evening from 8PM to 0.30AM for 23+ with the best funky and uplifting housemusic. And every time a relaxed atmosphere, thanks to you guys!

This time we have a special edition at Oosterbar at Oosterpark! We only have 150 tickets, so don’t wait too long to get your tickets.

Online Tickets: €10,- / €12,-

Maurtiskade 57