zaterdag 27 juli 2019
HoogtIJ

Untitled design

Microclub Melodies

Deze zomer hebben we weer een hele speciale editie van De Microclub in Amsterdam. We zoeken de hoogte op bij HoogtIJ in Amsterdam Noord!

Uitkijkend over de stad brengen we wat jullie van ons gewend zijn: we beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na het eten of borrel het weekend in dansen. Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond voor 23+ met de beste funky en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

Het event vindt plaats in de kas op het dak, dus zowel bij mooi als slecht weer is het feest!

Op deze bijzonder plek hebben we maar 100 dansplekjes beschikbaar, dus wacht niet te lang met het halen je tickets.

Betalen aan de bar is bij dit event PIN-only.

Gratis parkeren op het terrein. Vol? Betaald parkeren aan de straat.

We hebben een garderobe, maar niet bewaakt. Er is geen sigarettenautomaat.

Bij dit event worden foto’s gemaakt. Wil je liever niet op de foto? Geef dit dan bij de fotograaf aan en dan zal deze daar rekening mee proberen te houden. Mocht er achteraf een foto online staan waar je niet blij mee bent, dan kan je ons altijd even een berichtje sturen.

This summer we have a very special edition of De Microclub in Amsterdam. We are venturing into great heights at HoogtIJ Amsterdam-Noord!

With a view over the city, we bring you what you are used of us: we start at 8PM, so you can dance into the night with the best funky and uplifting housemusic after drinks or dinner!

With a ticket for De Microclub you have te be at HoogtIJ Amsterdam-Noord before 10PM, so make sure you arrive on time! We only have 100 tickets available, so don’t wait too long.

This event is PIN-only.

There is free parking at HoogtIJ. All full? Then there is paid parking on the street.

Pictures will be taken at this event. Would you rather not be in the photo? Then indicate this to the photographer and he / she will try to take this into account. If there is a photo online that you are not happy with, you can always send us a message.

Online Tickets: €12,50 / €15,- / €17,50

Johan van Hasseltweg 39