zaterdag 19 oktober 2019
De Kring (ADE)

Bij De Microclub doen we het net een beetje anders. Geen standaard vrijdagmiddagborrel, maar een clubavond van 20.00 tot 0.30 uur voor 23+ met de beste funky en opzwepende house. En altijd een relaxte sfeer, dankzij jullie!

Deze keer hebben we een speciale ADE-editie bij De Kring, met uitzicht op Het Leidseplein. Op zaterdag 19 oktober beginnen we met dansen om 20.00 uur, dus dan heb je nog wat energie over voor de rest van het festival!

Met een ticket voor de Microclub moet je voor 22.00 uur bij De Kring zijn, dus zorg dat je op tijd komt!

Het adres is Kleine-Gartmanplantsoen 7-9. Je vindt de ingang naast restaurant Palladium.

At De Microclub we do things a bit differently. No standard Friday afternoon drinks, but a club evening from 8PM to 0.30AM for 23+ with the best funky and uplifting housemusic. And every time a relaxed atmosphere, thanks to you guys!

This time we have a special ADE-edition at De Kring, overlooking Het Leidseplein (Leidsesquare). At Saturday the 19th of October we start dancing at 8PM, so you still have some energy left for the rest of the festival!

With a ticket for The Microclub you have to be at De Kring before 10PM, so make sure you arrive on time!

The adres is Kleine-Gartmanplantsoen 7-9. You can find the entrance next to restaurant Palladium.

Kleine-Gartmanplantsoen 7-9