zaterdag 11 mei 2019
Atelier Schinkel

Na edities in het centrum, noord en west is het weer tijd voor wat nieuws: De Microclub bij Atelier Schinkel! Van wasstraat tot werkplaats. Atelier is een prachtige industriële kleurrijke blokkendoos, waar je kan eten, drinken, feesten en nu ook microclubben!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Atelier Schinkel, dus zorg dat je op tijd bent!

Omdat we de muziek lekker hard willen zetten, maar ook gehecht zijn aan ons gehoor kunnen jullie deze avond bij de ticketscan een paar Thunderplugs-oordoppen van Bananaz kopen voor maar €3,-.

After editions in the center, north and west, it’s time for something new: De Microclub at Atelier Schinkel! From car wash to workshop. Atelier is a beautiful industrial space, where you can eat, drink, party and now also go microclubbing!

Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night with the best house after drinks or dinner!

With a ticket for The Microclub you have to be at Atelier Schinkel before 10PM, so make sure you arrive on time!

Valschermkade 16