vrijdag 29 maart 2019

Melodies

img_lineup_gerbert_vos

Gerbert Vos

Na geweldige avonden in steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is het tijd voor de eerste editie van De Microclub(23+) in Amersfoort! Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? Wij beginnen om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Geen standaard vrijdagmiddagborrel, wel een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

We hebben maar 150 dansplekjes te vergeven, dus wacht niet te lang met het halen van je tickets!

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Zandfoort aan de Eem dus zorg dat je op tijd bent!

Omdat we de muziek lekker hard willen zetten, maar ook gehecht zijn aan ons gehoor kunnen jullie deze avond bij de ticketscan een paar Thunderplugs-oordoppen van Bananaz kopen voor maar €3,-.

After great evenings in Utrecht, Amsterdam, The Hague and many other cities it’s time for the first edition of De Microclub (23+) in Amersfoort! Don’t want to wait till midnight until you can go clubbing? We start at 8PM, so you can dance into the night after drinks or dinner! No ordinary greatest hits, but a club-evening to get lost in.

With a ticket for The Microclub you have to be at Zandfoort aan de Eem before 10pm, so make sure you arrive on time!

Eemlaan 100
Amersfoort